Concept ontwikkeling


Je hebt een goed idee voor een onderneming, maar over conceptontwikkeling en het vermarkten van je product of dienst heb je nog niet tot in detail nagedacht. Of je hebt de startfase al achter de rug en denkt: nu is het tijd om door te pakken. Je weet alleen nog niet precies hoe je dat moet doen. Geen punt, wij staan voor je klaar om jouw bedrijf op basis van een sterk concept samen succesvol te maken! 

Conceptontwikkeling is een breed begrip. Wij geloven niet in een standaard aanpak, maar bedenken voor jou een plan op maat dat past bij jouw product en doelgroep. 

Welke mogelijkheden op het gebied van conceptontwikkeling bieden wij?  

  • Ontwikkelen van een strategisch en praktisch marketingplan 
  • Ontwikkelen van een huisstijl en bijbehorend briefpapier en visitekaartjes
  • Het ontwerpen en bouwen van een website of webshop 
  • Het opzetten van succesvolle online marketingcampagnes
  • Het bieden van ondersteuning op het gebied van grafisch ontwerp, videoproductie, bannering, bestickering en andere (reclame-uitingen) 

Op basis van jouw doelstellingen en budget stellen we een mix samen die optimaal effectief is.

Van nieuwsgierige prospect naar trouwe klant 

Conceptontwikkeling is bedoeld om bij jouw doelgroep nieuwsgierigheid aan te wakkeren en interesse te kweken. We maken een uitstraling waartoe ze zich aangetrokken voelen, formuleren een boodschap die past bij hun behoefte en zorgen dat we ze prikkelen op de (social media) kanalen die ze bezoeken. 
Ben jij toe aan de volgende stap voor jouw onderneming? Of wil je jouw net opgerichte bedrijf in één keer ijzersterk op de kaart zetten? Maak dan vandaag nog een afspraak en kom langs voor een vrijblijvende brainstormsessie.

"Jouw concept samen sterk op
de markt brengen?"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"MIJN ERVARING MET NEDERLAND-SITE IS GOED. DE SAMENWERKING MET HET TEAM HEB IK ALS KLANT PRETTIG ERVAREN. MIJN BEHOEFTEN ZIJN GOED IN KAART GEBRACHT EN IK BEN GOED GEADVISEERD."

Stefan Lups

Schilerlups
Almelo

 

 

Volg ons
 
Schrijf in voor nieuwsbrief

Blijf per e-mail op de hoogte van updates en ontwikklingen.

Volg ons ook op

Adres
Haven Noordzijde 25, 7607 ER Almelo
Telefoon
 0546 - 79 20 20
Email
info@nederland-site.nl