Google Analytics


Wie bezoeken je website en wat doen deze bezoekers: met Google Analytics kom je het te weten. Het dashboard van Google geeft verhelderende inzicht over het gedrag van mensen op je website. Niet alleen laat het de successen zien, maar het geeft ook inzicht in de pagina’s die nog voor verbetering vatbaar zijn. 

Wanneer je Google Analytics op een juiste manier laat implementeren op een website, kom je bijvoorbeeld te weten: 

  • Op welke dagen en tijdstippen krijg ik veel websitebezoek? 
  • Waar komen deze bezoekers vandaan (bijv. Google, banners, een ander website die naar de jouwe verwijst)? 
  • Hoe lang blijven bezoekers en waar haken ze af? 
  • Welke pagina’s bezoeken ze? 
  • Hoe succesvol zijn je online marketingcampagnes

Deze schat aan informatie helpt je bij het analyseren en verbeteren van de website. Succesvolle pagina’s wil je misschien extra onder de aandacht brengen door te adverteren in zoekmachines of een social media campagne te bouwen? Of wellicht biedt dit aanleiding om ook voor een ander product of een nieuwe dienst zo’n pagina te maken? Kortom: Google Analytics is de basis voor alles omtrent je website en dus mag het echt niet ontbreken. 

Meten is weten

Je kunt in Google Analytics ook events vastleggen. Zoals bijvoorbeeld een ingevuld contactformulier of het bezoeken van een bepaalde pagina. Wij helpen je graag met het samenstellen van een Analytics profiel waarmee jij kan werken en belangrijke informatie uit kan filteren. Zo kun je zien wat het rendement van je website is en van de eventuele online campagnes die je voert. Meer weten over onze toegevoegde waarde? Maak dan een afspraak voor een brainstorm! 

''Haal meer rendement uit uw online campagnes!''

Gratis website scan

"Hoe lang blijven bezoekers en waar haken ze af?"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"MIJN ERVARING MET NEDERLAND-SITE IS GOED. DE SAMENWERKING MET HET TEAM HEB IK ALS KLANT PRETTIG ERVAREN. MIJN BEHOEFTEN ZIJN GOED IN KAART GEBRACHT EN IK BEN GOED GEADVISEERD."

Stefan Lups

Schilerlups
Almelo

 

 

Volg ons
 
Schrijf in voor nieuwsbrief

Blijf per e-mail op de hoogte van updates en ontwikklingen.

Volg ons ook op

Adres
Haven Noordzijde 25, 7607 ER Almelo
Telefoon
 0546 - 79 20 20
Email
info@nederland-site.nl