Internet adverteren


Het hebben van een website is niet voldoende om online te scoren: adverteren op internet is minstens zo’n belangrijk onderdeel. Er zijn tal van manieren waarop je kan adverteren. Denk aan advertenties in Google of andere zoekmachines, bannering, vermelding in online (telefoon)gidsen en startpagina’s of het promoten van berichten op social media. Er is veel te kiezen! Dat maakt internet adverteren tegelijkertijd ook zo lastig. Welk kanaal past het beste bij jouw doelgroep? Hoe maak je de advertenties? Wat wil je vertellen? En welke doelen wil je bereiken? Werk samen met een vakkundig partner die je helpt bij het nemen van beslissingen en het vormgeven van succesvolle online advertentiecampagnes. 

Adverteren op internet: het beste kanaal voor jouw doelgroep

Juist omdat er zoveel mogelijkheden zijn, bestaat de kans dat je met hagel gaat schieten. Wij hebben jarenlange ervaring met online campagnes en kunnen je exact vertellen wat voor jouw business wel of niet aantrekkelijk is. Is het zinvol om een Facebookpagina te openen? Of vind je jouw klanten makkelijker via LinkedIn of Google? Tijdens een eerste brainstormsessie willen we zoveel mogelijk over je klanten en doelgroepen te weten komen, om vervolgens een effectief adverteerplan te maken.
 
In een brainstormsessie komen onder andere de volgende vragen aan bod: 

  • Waar bevinden zich jouw klanten en potentiële klanten? 
  • Wat zijn de unieke eigenschappen van jouw product en hoe kunnen we die het beste communiceren? 
  • Hoe stemmen we je website optimaal af op de internetadvertenties die we gaan maken? 
  • Welk budget kun je vrijmaken en wat zijn je verwachtingen hierbij: bijvoorbeeld, wat mag een offerteaanvraag kosten? 

Online vindbaarheid verbeteren 

Je bedrijf beter zichtbaar maken vraagt om een investering op de korte en lange termijn. Wij adviseren een combinatie van zoekmachineoptimalisatie en adverteren. Door zoekmachineoptimalisatie weten steeds meer bezoekers de weg naar je website te vinden. Wil je meer weten over onze aanpak en succesverhalen van andere ondernemers? Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden op het gebied van internetmarketing en online adverteren
  

''Haal meer rendement uit uw online campagnes!''

Gratis website scan

"Je bedrijf beter zichtbaar maken vraagt om een investering op de korte en lange termijn."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"MIJN ERVARING MET NEDERLAND-SITE IS GOED. DE SAMENWERKING MET HET TEAM HEB IK ALS KLANT PRETTIG ERVAREN. MIJN BEHOEFTEN ZIJN GOED IN KAART GEBRACHT EN IK BEN GOED GEADVISEERD."

Stefan Lups

Schilerlups
Almelo

 

 

Volg ons
 
Schrijf in voor nieuwsbrief

Blijf per e-mail op de hoogte van updates en ontwikklingen.

Volg ons ook op

  Adres
   Haven Noordzijde 25, 7606ER Almelo
Telefoon
 0546 - 79 20 20
Email
info@nederland-site.nl