Social media campagnes


Miljoenen mensen zijn actief op social media, ook jouw klanten dus. Of je ze nu vindt op meer persoonlijke netwerken als Instagram en Facebook of op het zakelijke LinkedIn: alles draait om zichtbaarheid. En via uitnodigende berichten en advertenties op social media zul je veel betrokken bezoekers binnenhalen. Ook omgedraaid werkt social media adverteren. Mensen die je website hebben bezocht, kan je via de social media kanalen die je hebt, uitnodigen om je daar te volgen. Zo maak je van een bezoeker een fan en van een fan een kopende klant. Weten hoe je dat precies aanpakt? Kom dan met ons brainstormen!  

Van inregelen tot posts maken 

Misschien heb je al een Facebookpagina, een Twitter- of Snapchat account of een bedrijfsprofiel op LinkedIn. Perfect, dan kunnen we meteen aan de slag. Maar ook voor het opzetten van social media kanalen ben je bij ons aan het juiste adres. We ondersteunen je van A tot Z en zorgen ervoor dat je overal een eenduidige uitstraling hebt. Daarna kunnen we campagnes opstarten en de betrokkenheid van bezoekers, fans en klanten vergroten. We nemen onder andere het volgende uit handen:  

  • Opstarten en inregelen van social media accounts 
  • Bedenken, maken en plaatsen van posts 
  • Gesponsorde berichten en advertenties opzetten 
  • Remarketing campagnes opstellen 
  • En nog veel meer… 

Social media campagnes met meer betrokkenheid  

Social media marketing is bij uitstek geschikt om aan je merk te werken en extra naamsbekendheid te genereren. Ondersteun campagnes als deze met zoekmachineoptimalisatie (seo) en adverteren in de zoekmachines (sea) voor een optimaal effect. Meer weten over onze aanpak? Maak dan een afspraak voor een brainstorm! 

''Haal meer rendement uit uw online campagnes!''

Gratis website scan

"Maak van je bezoeker een fan en van een fan een kopende klant."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"MIJN ERVARING MET NEDERLAND-SITE IS GOED. DE SAMENWERKING MET HET TEAM HEB IK ALS KLANT PRETTIG ERVAREN. MIJN BEHOEFTEN ZIJN GOED IN KAART GEBRACHT EN IK BEN GOED GEADVISEERD."

Stefan Lups

Schilerlups
Almelo

 

 

Volg ons
 
Schrijf in voor nieuwsbrief

Blijf per e-mail op de hoogte van updates en ontwikklingen.

Volg ons ook op

Adres
Haven Noordzijde 25, 7607 ER Almelo
Telefoon
 0546 - 79 20 20
Email
info@nederland-site.nl