Zoekmachine adverteren (sea)


Hoewel gratis vindbaar zijn in de organische resultaten (seo) van Google de droom is van elke ondernemer, is het vaak niet realistisch. Zeker op termen met heel veel zoekverkeer, is de concurrentie moordend. Daarom mag een goede strategie voor adverteren in de zoekmachines (sea) eigenlijk in geen enkele organisatie ontbreken. Hoe zorg je ervoor dat je je advertentiebudget optimaal inzet en je doelgroep bereikt? En hoe meet je het effect van je campagnes? Nederland-Site helpt bij het opzetten, uitvoeren en monitoren van een succesvolle campagne van zoekmachine adverteren.

 
Je kunt ons inschakelen voor onder andere:

  • Het opzetten van een strategie voor zoekmachine adverteren
  • Het technisch inregelen en opzetten van campagnes in Google, zowel search als bannering en het retargeten van bezoekers van je website
  • Het koppelen van je advertentieaccount aan Google Analytics, zodat de prestaties van je advertenties perfect meetbaar zijn
  • Het monitoren en continu optimaliseren van je advertenties en bannercampagnes 

 

Zoekmachine adverteren met rendement

Wil je de investeringen in online marketing omzetten in meetbaar resultaat en zoek je een partner die jou daarbij kan helpen? Dan ben je bij Nederland-Site aan het juiste adres. Meer weten over onze aanpak? Maak dan een afspraak voor een brainstorm!

''Haal meer rendement uit uw online campagnes!''

Gratis website scan

"Wil je de investering in online marketing omzetten in meetbaar resultaat?"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"MIJN ERVARING MET NEDERLAND-SITE IS GOED. DE SAMENWERKING MET HET TEAM HEB IK ALS KLANT PRETTIG ERVAREN. MIJN BEHOEFTEN ZIJN GOED IN KAART GEBRACHT EN IK BEN GOED GEADVISEERD."

Stefan Lups

Schilerlups
Almelo

 

 

Volg ons
 
Schrijf in voor nieuwsbrief

Blijf per e-mail op de hoogte van updates en ontwikklingen.

Volg ons ook op

Adres
Haven Noordzijde 25, 7607 ER Almelo
Telefoon
 0546 - 79 20 20
Email
info@nederland-site.nl