Applicatieontwikkeling


Apps maken ons leven gemakkelijker en leuker. Ze helpen je om gegevens bij te houden, te verwerken, nieuws te verzamelen of gewoon leuk tijdverdrijf te bieden. Wil je jouw klanten verrassen met een leuke, functionele of inspirerende app voor de smartphone of tablet? Wij hebben veel ervaring in applicatieontwikkeling en staan je met raad en daad bij. 

Bij applicatieontwikkeling hoef je niet enkel te denken aan apps voor je smartphone of tablet (Google Play Store of Apple App Store). Het kan ook zijn dat je een bepaald werkproces wilt vereenvoudigen en dat het bouwen van een applicatie hiervoor de beste oplossing is. Bedoeld voor intern gebruik. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van verschillende IT-systemen of het samenbrengen van informatie. Wat voor applicatie of app je ook wilt bouwen, onze experts weten er raad mee.

Voordat je aan de slag gaat met het maken van een app, is het belangrijk om jezelf af te vragen of deze écht van toegevoegde waarde is voor jouw klanten of doelgroep. Verwacht je dat ze bereid zijn om jouw app te downloaden, of bezoeken ze liever de mobiele site? Die laatste bouwen wij ook! Deel je ideeën en samen bekijken we wat de ultieme wijze is om jouw klanten toegevoegde waarde te bieden. 

Tijdens een eerste brainstormsessie over applicatieontwikkeling bespreken we onder andere: 

  • Wat zijn de unieke eigenschappen van de app? 
  • Welke functionaliteiten moet deze bezitten? 
  • Voor welke devices moet de app geschikt zijn? 
  • Welke internetmarketingkanalen ga je inzetten om mensen bekend te maken met de app? 

Applicatieontwerp met rendement

Ben je op zoek naar een partner in applicatiebouw die meedenkt en ervoor zorgt dat jouw app veel meer wordt dan alleen een leuke gimmick? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Deel je plannen met ons en wij geven je vakkundig advies! Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap naar je eigen app. 

"Verwacht je dat je doelgroep bereid is om jouw app te downloaden, of bezoeken ze liever de mobiele site?"

 

 

 

 

 

 

"MIJN ERVARING MET NEDERLAND-SITE IS GOED. DE SAMENWERKING MET HET TEAM HEB IK ALS KLANT PRETTIG ERVAREN. MIJN BEHOEFTEN ZIJN GOED IN KAART GEBRACHT EN IK BEN GOED GEADVISEERD."

Stefan Lups

Schilerlups
Almelo

 

 

Volg ons
 
Schrijf in voor nieuwsbrief

Blijf per e-mail op de hoogte van updates en ontwikklingen.

Volg ons ook op

Adres
Haven Noordzijde 25, 7607 ER Almelo
Telefoon
 0546 - 79 20 20
Email
info@nederland-site.nl