Domeinnaam registratie


Het lanceren van een nieuwe website begint met domeinnaamregistratie en hosting. Het lijkt een onbelangrijk klusje, maar niets is minder waar. Het kiezen van het juiste domein is het eerste waarmee je te maken krijgt. Zorg ervoor dat je een naam hebt die niet al te ingewikkeld is en die mensen kunnen onthouden. Houd ook de lengte van het domein in de gaten. Mensen gaan je straks waarschijnlijk ook op dit domein mailen en je wilt natuurlijk niet dat ze een ontzettend lang e-mailadres moeten invullen. Ook de extensie van je domein is belangrijk. Ga je voor .nl, .com, .tv, .biz of iets anders? 

Altijd snel bereikbaar

Nadat je het domein hebt geregistreerd, is ook de hosting van belang. Hosting is de opslagruimte die je huurt waar jouw website beheerd wordt. Steeds als iemand je website bezoekt, doe je een beroep op geheugen dat de website beschikbaar moet maken. De vorm van hosting hangt dus mede af van het aantal bezoekers dat je gaat ontvangen, de zwaarte van je website en wat de personen op de website gaan doen. Laat je hierover dus vakkundig adviseren. Slechte hosting betekent namelijk slechte bereikbaarheid of een langzaam werkende website. Dat is de grootste ergernis van elke websitebezoeker! 

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij in domeinnaamregistratie en webhosting? Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is! We zorgen ervoor dat je website altijd in de lucht is en snel functioneert. Ook je e-mail via ons laten lopen? Geen enkel punt. We leveren de webmail-omgeving op inclusief spamfilters, zodat je altijd veilig kunt mailen en met iedereen in contact kan staan. 

Meer weten? Neem vandaag contact met ons op voor meer informatie over domeinnaamregistratie

"Zorg ervoor dat je een naam hebt die niet al te ingewikkeld is en die mensen kunnen onthouden."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"MIJN ERVARING MET NEDERLAND-SITE IS GOED. DE SAMENWERKING MET HET TEAM HEB IK ALS KLANT PRETTIG ERVAREN. MIJN BEHOEFTEN ZIJN GOED IN KAART GEBRACHT EN IK BEN GOED GEADVISEERD."

Stefan Lups

Schilerlups
Almelo

 

 

Volg ons
 
Schrijf in voor nieuwsbrief

Blijf per e-mail op de hoogte van updates en ontwikklingen.

Volg ons ook op

Adres
Haven Noordzijde 25, 7607 ER Almelo
Telefoon
 0546 - 79 20 20
  Email
   info@nederland-site.nl