Maatwerk webshops


Het starten of vernieuwen van een maatwerk webshop is een hele klus. Welk platform ga je kiezen? Aan welke eisen moet het ontwerp voldoen? Welke betaalmethodes bied je aan? In nagenoeg alle gevallen is het aan te raden om geen standaard webshop te maken, maar direct te gaan voor maatwerk. Je zult namelijk zien dat jouw doelgroep of producten specifieke kenmerken hebben, waarbij een standaard softwarepakket tekortschiet. Wanneer je kiest voor maatwerk, zijn er veel meer mogelijkheden die je direct bij het eerste ontwerp kunt inpassen. Zo voorkom je op een later tijdstip onnodige, extra kosten en verras je je bezoeker vanaf het eerste moment met een optimale webshop. Dat wekt vertrouwen en kweekt trouwe klanten! Wij werken met de platforms Wordpress en Magento. Deze hebben wereldwijd hun kracht bewezen. 

De term maatwerk webshop zegt genoeg: elke online shop die wij ontwikkelen is uniek. Voorafgaand aan het ontwerp, gaan we uitgebreid met je in gesprek en brengen we alle eisen en wensen in kaart. Onder andere deze vragen komen aan bod: 

  • Wie is je doelgroep, welke eisen stellen zij aan het product en de webshop? 
  • Op welke manier ga je mensen verleiden om naar je website te komen? 
  • Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van de producten die je gaat verkopen? 
  • Welke eisen heb je op het gebied van vindbaarheid in Google en online marketing? 

En zo zijn er nog veel meer vragen waarover we met je gaan brainstormen. 

Nadat je webshop klaar is, gaat het echte avontuur beginnen. Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan met social media, online marketing, seo en sea. Maar ook op dit vlak hebben wij veel expertise en kunnen we je actief ondersteunen. Zo weten mensen elke dag opnieuw de weg naar jouw webshop te vinden.     

Een maatwerk webshop met rendement

Ben je klaar om jouw online aanwezigheid tot een succes te maken en samen met ons een top of the bill webshop te introduceren? Maak dan vandaag nog een afspraak en kom langs voor een vrijblijvende brainstormsessie.

"Nadat je webshop klaar is gaat het echte avontuur beginnen."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"MIJN ERVARING MET NEDERLAND-SITE IS GOED. DE SAMENWERKING MET HET TEAM HEB IK ALS KLANT PRETTIG ERVAREN. MIJN BEHOEFTEN ZIJN GOED IN KAART GEBRACHT EN IK BEN GOED GEADVISEERD."

Stefan Lups

Schilerlups
Almelo

 

 

Volg ons
 
Schrijf in voor nieuwsbrief

Blijf per e-mail op de hoogte van updates en ontwikklingen.

Volg ons ook op

Adres
Haven Noordzijde 25, 7607 ER Almelo
Telefoon
 0546 - 79 20 20
Email
info@nederland-site.nl