Maatwerk websites


Een website ontwikkelen is een serieus traject waar vaak maatwerk bij komt kijken. Wellicht heb je je al georiënteerd en ben je platforms en bedrijven tegengekomen die standaard websites bieden tegen een zeer scherp tarief. Dat lijkt aantrekkelijk, maar is het vaak niet. Wanneer je ook maar een kleine aanpassing wilt aan het standaard ontwerp dat je wordt aangeboden, is dit niet mogelijk of heel duur. Wanneer je kiest voor een maatwerk website, kan je alles naar eigen wens invullen. En vrees niet, maatwerk hoeft absoluut niet duur te zijn. Waar je wel zeker van bent? Een website die functioneert zoals jij dat wilt en je bezoekers verleidt tot het opnemen van contact of het doen van een aankoop. Kortom, een website die geen geld kost, maar omzet oplevert! 

De term maatwerk website verraadt het al. Elk eindproduct is uniek. Om voor jouw onderneming de beste website te maken, gaan we daarom uitgebreid met je in gesprek. Tijdens een brainstorm komen onder andere de volgende vragen aan bod:

  • Wie is je doelgroep, welk probleem van de doelgroep ga jij oplossen of met welke vraag ga je ze helpen? 
  • Waar staat jouw onderneming voor, wat zijn je unieke eigenschappen en hoe onderscheid je je van de concurrent? 
  • Wat wil je met de website bereiken? Denk bijvoorbeeld aan concrete verkoop of het in contact komen met potentiële klanten. 

Vanzelfsprekend kijken we samen ook naar de uitstraling van je logo en huisstijl en stemmen we daar het ontwerp op af. En mocht je deze nog niet hebben, dan helpen we je graag met het ontwikkelen van een logo. Wanneer je website af is, zetten we ook graag de volgende stap samen met jou, bijvoorbeeld door het opzetten van een online marketingcampagne of het invullen van je social media posts.

Eenvoudig up-to-date

Voor alle maatwerk websites die wij ontwikkelen, geldt dat je deze eenvoudig zelf kunt bijhouden in een gebruiksvriendelijk cms (content management systeem). Je hebt geen enkele technische kennis nodig om pagina’s aan te passen, tekst of foto’s toe te voegen of nieuwsberichten te delen. 

Een maatwerk website die oplevert

Wil jij aan de slag met een website die werkt? Waardoor je in contact komt met nieuwe klanten en je bedrijf beter vindbaar maakt? Maak dan vandaag nog een afspraak en kom langs voor een vrijblijvende brainstormsessie.

"De term maatwerk verraadt het al. Elk eindproduct is uniek."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"MIJN ERVARING MET NEDERLAND-SITE IS GOED. DE SAMENWERKING MET HET TEAM HEB IK ALS KLANT PRETTIG ERVAREN. MIJN BEHOEFTEN ZIJN GOED IN KAART GEBRACHT EN IK BEN GOED GEADVISEERD."

Stefan Lups

Schilerlups
Almelo

 

 

Volg ons
 
Schrijf in voor nieuwsbrief

Blijf per e-mail op de hoogte van updates en ontwikklingen.

Volg ons ook op

Adres
Haven Noordzijde 25, 7607 ER Almelo
Telefoon
 0546 - 79 20 20
Email
info@nederland-site.nl