Website optimalisatie


Om online succesvol te zijn, moet een website er vandaag niet alleen goed uitzien. Minstens zo belangrijk is dat hij optimaal functioneert. Op een desktop, een tablet en een smartphone. Bovendien vind je het ook belangrijk dat bezoekers actie ondernemen wanneer ze je website bezoeken. Ze gaan bellen, vullen een contactformulier in, doen online een offerteaanvraag of sturen direct een e-mail. Doen jouw bezoekers (nog) niet wat jij graag wilt? Dan is het tijd om serieus te kijken naar website optimalisatie. Met de juiste tools en technieken achterhalen wij wat bezoekers belet om actie te ondernemen. Vervolgens verbeteren we de site zodat deze jou daadwerkelijk iets gaat opleveren.

Optimalisatie, een breed begrip

Optimalisatie kent veel facetten. Het kan gaan om een betere uitstraling, een duidelijke indeling van pagina’s, het herkenbaarder in beeld brengen van een contactformulier maar ook het aanpassen van de navigatie. Ook kan je optimaliseren voor de zoekmachines, zodat je website beter vindbaar wordt in Google.
 
Onze aanpak van website optimalisatie is breed. Met een helicopterview kijken we naar je bestaande website, met als doel de knelpunten te vinden. Hiervoor maken we een verbetervoorstel. Ook is het mogelijk om door gebruik van zogenaamde A-B-tests, te bekijken op welke manier bezoekers reageren op aanpassingen.

Wanneer wij een nieuwe website ontwikkelen, houden we vanzelfsprekend direct rekening met optimalisatie!

De eerste stap naar een website die rendeert

Is het tijd dat jouw website iets gaat opleveren? Wij gaan graag met je om tafel voor een brainstorm. We analyseren je bestaande website en geven tips en advies. Klinkt dat interessant? Maak dan vandaag nog een afspraak en kom langs voor een vrijblijvende brainstormsessie.

"Doen jouw bezoekers (nog) niet wat jij graag wilt? Dan is het tijd om serieus te kijken naar website optimalisatie."

 

 

 

 

 

 

 

 

"MIJN ERVARING MET NEDERLAND-SITE IS GOED. DE SAMENWERKING MET HET TEAM HEB IK ALS KLANT PRETTIG ERVAREN. MIJN BEHOEFTEN ZIJN GOED IN KAART GEBRACHT EN IK BEN GOED GEADVISEERD."

Stefan Lups

Schilerlups
Almelo

 

 

Volg ons
 
Schrijf in voor nieuwsbrief

Blijf per e-mail op de hoogte van updates en ontwikklingen.

Volg ons ook op

Adres
Haven Noordzijde 25, 7607 ER Almelo
Telefoon
 0546 - 79 20 20
Email
info@nederland-site.nl