Afstuderen bij Nederland-Site 


Afstuderen bij een jong webdesign bureau en jouw kennis van online marketing en programmering in de praktijk brengen? Nederland-Site verwelkomt je graag in ons team!

Nederland-Site is een full-service webdesign bureau. We zijn resultaat georiënteerd en zetten de nieuwste technieken in om online concepten naar een hoger niveau te tillen. 
We zijn er om ondernemers wegwijs te maken in de onbegrensde online wereld en richten ons op startende ondernemers. We ondersteunen onze klanten daarbij onder meer op het gebied van webdesign, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, social media en content marketing. En juist daarom hebben we jouw hulp nodig. Afstuderen bij Nederland-Site betekent dat er een beroep wordt gedaan op jouw technische kennis en pro-actieve houding. Tegelijkertijd bieden we je volop ruimte om aan jouw afstudeeropdracht te werken.

 
Werkzaamheden

Je werkt actief mee aan online marketing projecten en hebt daarnaast voldoende ruimte voor je afstudeerscriptie. Eigen initiatief en een zelfstandige houding worden bij Nederland-Site meer dan gewaardeerd en dat is meteen de reden dat we op zoek zijn naar een student die zich in de laatste fase van zijn of haar opleiding bevindt. De opdracht bestaat uit gericht onderzoek op het gebied van online marketing en programmering, welke voor langere tijd haar vruchten moet gaan afwerpen. Tijdens een afspraak kunnen we de opdracht concreter maken en aan laten sluiten bij de wensen van zowel Nederland-Site als je opleiding.

Ons aanbod

●    Veel afwisseling en volop ruimte voor je afstudeerproject.
●    Jong en gezellig team met ambitieuze professionals.
●    Makkelijk bereikbaar kantoorpand in het stadscentrum van Almelo.
●    Goede begeleiding tijdens je afstuderen. 
●    Marktconforme afstudeervergoeding.


De ideale kandidaat

●    HBO werk- en denkniveau; 
●    Basiskennis van programmeren is een pré; 
●    Je studeert Marketing, ICT of Grafische Vormgeving; 
●    Je hebt affiniteit met (web)design, ICT en online marketing; 
●    Je beschikt over een flinke dosis zelfdiscipline, flexibiliteit, en nauwkeurigheid;
●    Je bent beschikbaar vanaf februari 2017 voor een periode van minstens 4 maanden.

 
Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over dit afstudeerproject neem je contact op via het contactformulier. Wil je direct solliciteren? Dan zien we graag je CV en motivatiebrief tegemoet.

"Wij zijn afgestudeerd in het continu blijven leren."

 

 

 

 

 

 

Adres
Haven Noordzijde 25, 7607 ER Almelo

 

  Telefoon
     0546 - 79 20 20                                 

 

  Email
   info@nederland-site.nl