Nederland-Site

Het begin

In 2012 is het idee om Nederland-Site te beginnen ontstaan. Het doel was om de ondernemer meer controle over zijn eigen website te geven, meer inzicht te geven in de advertentie mogelijkheden en een hoger rendement te genereren voor de ondernemers die al online actief waren. Maanden lang hebben wij gewerkt aan een ondernemingsplan om zo een solide fundament te leggen voor de komende jaren. Na onderzoeken, interviews met ondernemers en door het hebben van veel lef, hebben wij besloten om op 15 januari 2013 het bedrijf Nederland-Site in te schrijven bij de Kamer van Koophandel in Enschede.

Het avontuur begon

Met een goed plan en veel enthousiasme zijn wij begonnen met het werven van klanten. Vanuit Almelo bezochten wij heel Nederland om ondernemers te adviseren op het gebied van online marketing. Het CMS dat Nederland-Site gebruikte was een eigen gemaakte CMS dat niet meer voldeed aan de vereisten die Google stelde en daarom werd besloten om te investeren in een nieuw, simpeler en vooral toekomstbestendig CMS.

De samenwerking met programmeurs beviel zo goed dat beide partijen gezamenlijk een
kantoor gingen delen. Door de intieme samenwerking is Nederland-Site enorm gegroeid.

Ben je benieuwd naar ons verhaal? En wil jij, net als wij, groeien? Neem contact met ons op.

Nederland-Site gaat Sky High!

 

 

 

 

"MIJN ERVARING MET NEDERLAND-SITE IS GOED. DE SAMENWERKING MET HET TEAM HEB IK ALS KLANT PRETTIG ERVAREN. MIJN BEHOEFTEN ZIJN GOED IN KAART GEBRACHT EN IK BEN GOED GEADVISEERD."

Stefan Lups

Schilerlups
Almelo

 

 

Volg ons
 
Schrijf in voor nieuwsbrief

Blijf per e-mail op de hoogte van updates en ontwikklingen.

Volg ons ook op

Contact informatie

 

Adres
Haven Noordzijde 25, 7607 ER Almelo
Telefoon
 0546 - 79 20 20
Email
info@nederland-site.nl