Nederland-Site

Het begin

In 2012 is het idee om Nederland-Site te beginnen ontstaan. Het doel was om de ondernemer meer controle over zijn eigen website te geven, meer inzicht te geven in de advertentie mogelijkheden en een hoger rendement te genereren voor de ondernemers die al online actief waren. Maanden lang hebben Cem en Nathan gewerkt aan een ondernemingsplan om zo een solide fundament te leggen voor de komende jaren. Na onderzoeken, interviews met ondernemers en door het hebben van veel lef, hebben Cem en Nathan besloten om op 15 januari 2013 het bedrijf Nederland-Site in te schrijven bij de Kamer van Koophandel in Enschede.

Het avontuur begon

Met een goed plan en veel enthousiasme zijn Cem en Nathan begonnen met het werven van klanten. Werkend vanuit Business center Utopia bezochten zij heel Nederland om ondernemers te adviseren op het gebied van online marketing. Het CMS dat Nederland-Site gebruikte was een eigen gemaakte CMS dat niet meer voldeed aan de vereisten die Google stelde en daarom werd besloten om te investeren in een nieuw, simpeler en vooral toekomst bestendig CMS.

De samenwerking met programmeurs beviel zo goed dat beide partijen gezamenlijk en business unit gingen delen. Door de intieme samenwerking is Nederland-Site enorm gegroeid in het communiceren met programmeurs. Cem en Nathan werden de spreekwoordelijke brug tussen programmeurs en klanten.

Ambitie

Een nieuw beheersysteem voor de websites was een feit. De kennis op het gebied van online marketing was inmiddels flink gestegen. De intensieve samenwerking met de programmeurs was niet langer nodig. Cem en Nathan besloten om Nederland-Site te verhuizen naar een zichtlocatie. Een plek dat uitnodigt om naar binnen te lopen, waar heel Almelo een keer moet komen, waar parkeerplek is en goed te bereiken is met het openbaar vervoer. Die plek zit precies tegenover het stadhuis van Almelo. 

De verhuizing heeft veel voor Nederland-Site gedaan. Het bedrijf is gaan leven en gaan bloeien. Niet alleen het team van Nederland-Site groeide, maar ook de ambitie van Cem en Nathan. Het doel bleef nog steeds het helpen van ondernemers die online succes willen boeken, maar Nederland-Site wil nu meer ondernemers voorzien van kwalitatieve marketing campagnes, mobile first websites, apps en innovatieve concepten verder uitwerken.  

Nederland-Site gaat Sky High!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"MIJN ERVARING MET NEDERLAND-SITE IS GOED. DE SAMENWERKING MET HET TEAM HEB IK ALS KLANT PRETTIG ERVAREN. MIJN BEHOEFTEN ZIJN GOED IN KAART GEBRACHT EN IK BEN GOED GEADVISEERD."

Stefan Lups

Schilerlups
Almelo

 

 

Volg ons
 
Schrijf in voor nieuwsbrief

Blijf per e-mail op de hoogte van updates en ontwikklingen.

Volg ons ook op

Contact informatie

 

Adres
Haven Noordzijde 25, 7607 ER Almelo
Telefoon
 0546 - 79 20 20
Email
info@nederland-site.nl