Samen tot een mooi resultaat
Verschillende elementen zorgen voor een mooi geheel.

Referenties


DPR PowerRun 

DPR Powerrun verzorgt dagelijks groepstrainingen en peronaltraining in Hengelo. Fysiek mentaal in balans

AJ van der Weide

Naast het standaard tegelwerk is van der Weide ook gespecialiseerd in projecten zoals nieuwbouw, renovatie, tunnels en utiliteitsbouw.

Kooktafel

De kooktafel maakt het mogelijk om zonder hinderlijke vetdampen op elke locatie te koken. ideaal voor private dining of live cooking. 

 

 

Wat je van ons kan verwachten

 

 Kennis

Door de jarenlange ervaring en gecertificeerde medewerkers van Nederland-Site kunt u er van uitgaan dat onze medewerkes kennis hebben van de laatste ontwikkelingen in het medialandschap. 

 

Duidelijkheid

Met vallen en opstaan hebben onze medewerkers geleerd dat heldere communicatie van groot belang is. Afspraken nakomen is essentieel bij het behalen van online succes.

 

Eerlijk advies

Ons motto is: "De waarheid komt altijd boven water". Wij geloven daarom in een eerlijk advies, ook al is dit zakelijk gezien in ons nadeel. Nederland-Site heeft als doel de ondernemer online te helpen. 

Tijd

Elk gesprek en elke campagne is uniek, wij vinden het belangrijk om echt de tijd te nemen om het tot in de puntjes goed door te spreken. Wij zijn daarom altijd bereikbaar en handelen snel.

 

Marktconforme prijzen

Niet spotgoedkoop en niet extreem duur. Veel ondernemers hebben al kennis gemaakt met onze prijzen en geven als feedback dat offertes onderaan de streep in lijn staan met de diensten die zij ontvangen.

 

Professionele medewerkers

Al onze medewerkers zijn normale mensen met een goed gevoel voor humor en staan positief in het leven. Met een gezonde werkhouding zorgen zij ervoor dat u prettig kan samen werken met Nederland-Site. 

 

 

 

 

 

"Het team van Nederland-Site is
meedenkend en oplossend "

Matthew Diemont DPR Powerrun

 

 

 

Schilder Lups

SchilderLups opereert vanuit Almelo in. Doordat zij een kleine onderneming zijn, zijn zij zeer flexibel. Naast onderhouds werkzaamheden doet Schilder Lups ook projectmatig werk. 

Promeg

Gewoon Doen leert mensen anders te denken. Succesvolle mensen denken ook anders. De meeste mensen bedenken allerlei risico's die zich misschien voor kunnen doen. Daardoor durven ze bijna niks meer. Bij het leven horen nu eenmaal tegenslagen. Je moet alleen weten hoe je daarmee omgaat.

 

 

 

 

 

"MIJN ERVARING MET NEDERLAND-SITE IS GOED. DE SAMENWERKING MET HET TEAM HEB IK ALS KLANT PRETTIG ERVAREN. MIJN BEHOEFTEN ZIJN GOED IN KAART GEBRACHT EN IK BEN GOED GEADVISEERD."

Stefan Lups

Schilerlups
Almelo

 

 

Volg ons
 
Schrijf in voor nieuwsbrief

Blijf per e-mail op de hoogte van updates en ontwikklingen.

Volg ons ook op

Contact informatie

 

Adres
Haven Noordzijde 25, 7607 ER Almelo
Telefoon
 0546 - 79 20 20
Email
info@nederland-site.nl